E-BANKING

Implementimi i sistemit të e-banking në EUROSTANDARD BANKA ju mundëson një mënyrë efikase, fleksibile dhe të shpejtë për qasje tek informatat lidhur me gjendjen e llogarive Tuaja në një kohë reale dhe realizim të transaksioneve të nevojshme financiare.

Karakteristikat kryesore të sistemit që mund t’jua ofrojë Eurostandard Banka janë si më poshtë:

  • Shpejtësia Me e-banking Ju kurseni resursin më të vyer, kohën Tuaj
  • Pagesat Mundësi për të realizua shpejtë, me efikasitet dhe lirë të gjitha pagesat
  • Siguria Një mënyrë e sigurt dhe efikase për të realizuar transaksionet e çdo lloji
  • Qëndrueshmëria Qëndrueshmëri e garantuar të të gjitha të dhënave Tuaja
  • Kontrolli Me sistemin e-banking Ju mund të keni kontroll të plotë mbi të gjitha transaksionet e kaluara dhe të reja
  • Qasja Qasje 24 orëshe në të gjitha llogaritë Tuaja

Të gjitha vërejtjet dhe sugjerimet Tuaja i mirëpresim në Shërbimin e punës dhe mbështetjes së përdoruesve, në telefonat në vazhdim:
02/3249 - 416; 02/3249 - 485; 02/3140 - 205 ose në e-mailin: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.