Mastercard® Business karta

Mbajini nën kontroll financat tuaja në çdo kohë

  • Deri në 600,000 denarë Mundësi për limit kredie deri në 600,000 denar
  • Pa kompensim Për dhënien dhe shfrytëzimin e kartave shtesë
  • Pa kompensim të POC Pa kompensim për transaksionet e kryera në pikat e shitjes
  • Pa kompensimPër dhënien dhe shfrytëzimin e kartës
  • Siguria Karta ka çip, që mundëson siguri gjatë kryerjes së transaksioneve
  • Rëndësia ndërkombëtare Mundësi për pagesën e mallrave dhe shërbimeve në pikat e shitjeve në vend dhe në botë
  • Pagesa në internet Me MasterCard Bussines kartën e kreditit përfitoni mundësi për të gjitha llojet e pagesave në internet
  • Kartë falas Mundësi për MasterCard Bussines - kartë debiti falas