Karta e debitit Mastercard® Business

Mbani nën kontroll financat tuaja në çdo kohë

  • Pa kompensim Për dhënien dhe shfrytëzimin e kartës
  • Pa kompensim Për dhënien dhe shfrytëzimin e kartave shtesë
  • Pa kompensim të POS Pa kompensim për transaksionet e kryera në pikat e shitjeve
  • Pagesa në internet Me kartën e debitit MasterCard Bussines përfitoni mundësi për të gjitha pagesat në internet
  • Siguria Karta ka çip që mundëson siguri gjatë kryerjes së transaksioneve
  • Rëndësia ndërkombëtare Mundësi për pagesën e mallrave dhe shërbimeve në pikat e shitjes në vend dhe botë