MasterCard® PrePaid dhuratë-kartelë

Pripejd Mastercard „gift” kartelë, më shumë se dhuratë!

Mastercard prepaid dhurata-kartela e re është kartelë unikate dhe e vetme e këtij lloji në tregun tonë.

  • DhuratëDhuratë unikate dhe moderne e paraparë për të gjithë moshat dhe të gjithë rastet
  • PrePaidMundësi për mbushje
  • Vlefshmëri ndërkombëtare Mundësi për pagesë të mallrave dhe shërbimeve në vend dhe jashtë shtetit
  • Bankim mobil Bankim falas M për shfrytëzuesit e kartelës
  • ATM pa kompenzim Pa kompenzim për transaksionet e realizuara në pajisjet Eurostandard Banka ATM në vend
  • 3D SecureShfrytëzim falas i shërbimit 3D Secure për transaksionet në internet
Casys.com.mkQendra e kujdesit të klientit 24 orë, 365 ditë në vit
Tel: + 389 2 3293-888; +389 2 3293-817;
e-mail: help24@casys.com.mk