Mastercard® standard karta e kreditit

__Mastercard® standard__ karta e kreditit

Kartat e programit mastercard ju mundësojnë qasje të lehtë tek mjetet tuaja 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, nëpërmjet rrjetit të atm/bankomatëve brenda vendit dhe në mbarë botën

  • 3%Shuma mujore minimale që duhet kthyer është 3,0% e detyrimit të përgjithshëm.
  • Limiti i kredisëMundësi për limit kredie në shumën e tre rrogave ose 300 000 denarë.
  • Periudhë grejsPeriudhë grejs pa kamatë deri në 45 ditë për transaksionet e realizuara në pikat e shitjes.
  • Pa provizionBanka nuk merr provizion për përdorimin e kartelës gjatë vitit të parë.
  • MundësiMundësi për të fituar dy karta plotësuese.
Casys.com.mkQendra e kujdesit të klientit 24 orë, 365 ditë në vit
Tel: + 389 2 3293-888; +389 2 3293-817;
e-mail: help24@casys.com.mk