Kontakti për individët

Kontakti për __individët__
 • Потребни документи
  Për të gjitha informatat më të hollësishme, orarin e punës së ekspoziturave dhe sporteleve, lokacionet dhe qytetet, vizitoni rrjetin e ekspoziturave dhe lokacionet me ATM

  ATM locator & map


Ekspozitura qendrore e Eurostandard Banka SHA
rr. Nikolla Klusev 2
Shkup, Republika e Maqedonisë

Çdo ditë pune nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Keni nevojë për një sektor konkret?

 • Kartat02/3249 489
  02/3249 499
  02/3249 421
  02/3249 482
 • Kreditë02/3249 452
  02/3249 474
 • Qarkullimi pagesor ne vend02/3249 428
  02/3249 470
 • Kursimet & Llogarite transakcionale02/3140 262
  02/3140 214
  02/3140 215
 • Penzionet dhe ndihma sociale02/3140 241
  02/3140 262
  02/3140 214
  02/3140 215
 • Qarkullimi pagesor nderkombetar02/3249 401
  02/3249 415
 • Kasaforta02/3249 433
  02/3249 495
 • Transfertë e shpejtë parash02/3249 437
  02/3249 454
 • E-Banka02/3249 416
  02/3249 485
  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Letrat Me Vlerë02/3140 - 210
  02/3140 - 211
  02/3140 - 219
  02/3224 - 300

Keni nevojë për informata për një ekspoziturë konkrete?

 • Ekspozitura qendrore e bankës+389 2 3249 440
  +389 2 3249 437
  Ul. Nikola Kljusev br. 2, Skopje
 • Ekspozitura Kultura+3892 2 3217 224
  Ul. Dame Gruev br. 3, Skopje
 • Ekspozitura Aerodrom+389 2 2401 225
  Bul. K.J. Pitu br. 28-2 Lokal 6 i 7, Skopje
 • Ekspozitura Bitola „zgrada Grozd“+389 47 232 434
  +389 47 232 435
  Ul. Boris Kidrich bb, 7000 Bitola
 • Ekspozitura Prilep+389 48 400 210
  +389 48 400 211
  Ul. Marshal Tito bb, 7500 Prilep
 • Ekspozitura Salla Universale+389 2 3221 003
  Bul. Partizanski Odredi br 1, Skopje
 • Ekspozitura Strumica+389 34 343 881
  +389 34 343 882
  Ul. Goce Delchev br.22, 2400 Strumica
 • Ekspozitura Gostivar+389 42 211 221
  Ul. Borche Jovanovski bb, 1230 Gostivar
 • Ekspozitura Kavadarci+389 43 414 726
  +389 43 414 701
  ul. Ilindenska bb, 1430 Kavadarci