Kartelë dhe SMS bankieri falas!

Nuk e dini ku të shkoni me pushime? Nuk e dini sa do ju kushtojë? Nuk e dini a mund t’i lejoni vetvetes një gjë të tillë?

os u shqetësoni! Me ofertën e re verore të Eurostandar bank, Ju do të fitoni kartën Maser kard dhe SMS banking falas, që të informoheni me gjendjen e llogarisë suaj, kudo që të ndodheni.

Mos u mendoni shumë! Me këtë ofertë të vetmen gjë që duhet ta bëni është të zgjidhni vendin e dëshiruar dhe të shijoni verën!

Letna ponuda