M-banking

Të nderuar klientë,

Banka Eurostandard SH.A. e futi në përdorim aplikacionin falas për veprime bankare mobile M-banking. E njëjta iu mundëson përdorim falas të gjithë personave fizik dhe juridik, nivel më të lartë të mbrojtjes, informacione më të reja, lista të kursit të këmbimit, promocione, lokacione, si dhe mundësi për kryerjen e të gjitha pagesave tuaja me shpenzime më të ulëta.

M-banking e bankës Eurostandard mund të përdoret në tableta dhe celularë me sistem operativ iOS dhe Android.

 

button app store button google play

 

Kyçja në këtë aplikacion bëhet me emrin dhe fjalëkalimin e përdoruesit të cilët i krijoni vetë përmes shfrytëzimit të shërbimit ekzistues për veprime bankare elektronike apo e-Banking.

Vetëm me një klikim, kudo që të jeni në çdo kohë, me aplikacionin për veprime bankare mobile, banka Eurostandard është gjithnjë në pëllëmbën e dorës suaj.

SHPEJTË, LEHTË DHE SIGURT!

Për më shumë informacione, klikoni këtu.

 

 

Me respekt,
BANKA EUROSTANDARD SH.A SHKUP