Secili është artist më vete!

 

Me moton „Bëj art„ Banka Eurostandard edhe sivjet mbështeti edicionin e 58 të Festivalit „Vera e Ohrit“.

Deri më datën 20 gusht Ohri do të jetojë 40 ditët e tij me emocionet që i mundëson Festivali.

Mbi 800 artistë që vijnë nga 27 vende të ndryshme do të luajnë muzikë, aktrojnë, do të krijojnë në skenat e festivalit, do të marrin pjesë emra të njohur të botës së muzikës, por edhe produksione me projekte të shkëlqyera drame.

Gjatë netëve të festivalit “Vera e Ohrit” do të mundësojë një gërshetim të shkëlqyer muzike, teatri dhe arti në përgjithësi.

 

Bëhuni edhe ju pjesë e këtij evenimenti!

Galeri imazhesh