Поволности за корисниците на Mastercard® Gold кредитните картички од Еуростандард Банка

АЕРОДРОМИ ВИЕНА, БЕЛГРАД И САРАЕВО

Корисниците на Mastercard® Gold кредитните картички од Еуростандард Банка АД Скопје ја добиваат посебната привилегија за бесплатно користење на Бизнис Клубови на следните аеродроми:

  • • Business club на аеродром “Никола Тесла” во Белград, Србија
  • • SKY & JET Business club-ови на аеродром во Виена, Австрија
  • • Business club на аеродром во Сараево, БиХ

Одморете се пред почетокот на Вашето патување и уживајте во луксузниот амбиент со:

  • • Неограничено конзумирање на храна и пијалоци
  • • Бесплатна употреба на Wi-FI
  • • Голем асортиман на печатени списанија

Деталите можете да ги погледнете на линкот:
https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/premium-program/biznis-klubovi.html.

 

Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ