Tековно оддржување на системот

 

 

Почитувани клиенти,

Заради тековно оддржување на системот, Еуростандард Банка АД Скопје Ве известува дека во периодот од 07.09.2019 година по 22:00 часот до 09.09.2019 година системите на Банката нема да бидат достапни за редовно работење.

Ви благодариме за разбирањето.

 

 

Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ