Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Еуростандард Банка А.Д. - Скопје - ЈАВНА ПОНУДА за промена на договорни услови за отплатата на кредитните обврски

Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292

ЈАВНА ПОНУДА за промена на договорни услови за отплатата на кредитните обврски

Врз основа на Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за методологијата за управување со кредитниот ризик на НБРСМ (Службен весник на РСМ бр.76/20 од 24.03.2020 година) и Уредбата со законска сила за начинот на промената на договорните услови на кредитните изложености кај банките и штедилниците („Службен весник на РСМ бр.80 од 27.03.2020 година), со цел ублажување на последиците од пандемијата на COVID-19, Еуростандард Банка АД Скопје на ден 07.04.2020 година, објавува


 Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ