Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Еуростандард Банка А.Д. - Скопје - Pagesë e parakohshme e pensioneve

Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292

Pagesë e parakohshme e pensioneve

Të nderuar klientë,

Të gjithë pensionistët që e marrin pensionin e tyre nga Fondi për Sigurimin Pensional dhe Invalidor përmes Eurostandard Bankës, do të marrin pagesën e pensioneve në datën 27 maj (e mërkurë).

Ata pensionist që e marrin pensionin e tyre në llogarinë transaksionale, kanë mundësi shtesë për tejkalim të lejuar në lartësi prej 3 pensioneve.

Përdoruesit e debit kartelave do të mund t’i tërheqin pensionet në bankomatet e Bankës dhe në bankomatet e të gjithë bankave pa provizion.

Pensionistëve të cilët nuk janë përdorues të debit kartelave, u apelojmë që gjatë tërheqjes të pensioneve të parashtrojnë edhe kërkesë për përpunimin e debit kartelave për disponim më të lehtë me mjetet për periudhën e ardhshme.

Ato pensionistë të cilët e marrin pensionin e tyre në shtëpinë e tyre, Eurostandard Banka i njofton se pensioni do u dërgohet në shtëpinë e tyre gjithashtu në datë 27 maj.


Me respekt
EUROSTANDARD BANKA SH.A. SHKUP