Онлајн апликација

Онлајн __апликација__
Ве молиме пополнете ги полињата со точни информации.

Со или без жиранти, вклучен грејс период, користење или рефинансирање, изберете кредит кој ќе ги задоволи сите Ваши желби и потреби

 

Page 1 of 3

Invalid Input
Внесовте не валидна содржина.
Внесовте не валидна содржина.
Invalid Input
ДЕНАРИ
Внесовте не валидна содржина.
Внесовте не валидна содржина.
Внесовте не валидна содржина.
Внесовте не валидна содржина.
Внесовте не валидна содржина.
Invalid Input
Внесовте не валидна содржина.
Внесовте не валидна содржина.
Invalid Input
Ве молиме изберете од понудените опции.
Со пополнување на ова барање, потврдувам дека сите наведени податоци се вистинити и прифаќам одговорност за сите трошоци и долгови кои настанале со користење на основната картичка. Банката има право да го одбие моето барање. Истовремено ја овластувам Еуростандард Банка АД Скопје, наведените податоци вклучително и личните податоци, да ги користии при вршење на работи кои произлегуваат од делокругот на нејзиното работење: обработка, следење и/или други дејствија во рамките на банкарското работење како и да ги стави на увид на овластени лица во Банката или на трети лица согласно Законот.
Потврдете ја заштитата,