М-banking

__М__-banking

Vetëm me një klikim, kudo që të jeni në çdo kohë, me aplikacionin falas për veprime bankare mobile, banka eurostandard është gjithnjë në pëllëmbën e dorës suaj

  • FalasShfrytëzimi i M-Banking për të gjithë personat fizik
  • I sigurt Nivel më të lartë për mbrojtjen e të gjitha pagesave tuaja
  • Gjithçka në një vendInformacione më të reja, lista të kursit të këmbimit, promocione dhe lokacione kudo që të jeni në çdo kohë
  • PërdorimiMund të përdoret në tableta dhe celularë me sistem operativ iOS dhe Android
  • Shpenzime më të ulëta Të gjitha pagesat tuaja me shpenzime më të ulëta
  • Kyçjabëhet me emrin dhe fjalëkalimin e njëjtë të përdoruesit që përdoren për kyçje në e-banking