Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Еуростандард Банка А.Д. - Скопје - Нов поволен потрошувачки кредит наменет за здравствените работници

Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292

Нов поволен потрошувачки кредит наменет за здравствените работници

Почитувани клиенти,

Во услови на пандемија со коронавирус, кога целиот товар паѓа на здравствените работници, Еуростандард Банкаодлучи да им се заблагодари на хероите од првите борбени редови, воведувајќи нов потрошувачки кредитза вработените со здравствените установипод исклучително поволни услови.

Имено, новиот „Кредит Плус“ кој го воведува Еуростандард Банкаво своето кредитно портфолио е со 0% камата за првите три месеци, 0% провизија за обработка, 0% за административни трошоци, како и 0% за предвремена отплата. Износот на кредитот е до 900.000 денари, во зависност од кредитоспособноста на кредитобарателот, рокот на отплата е до 10 години односно на 120 рати.

Потрошувачкиот кредит „Кредит Плус“, меѓу другото, може да се искористи зарефинансирање на кредити во друга деловна банка, за рефинансирање на кредитни лимити на картички во други деловни банки, за рефинансирање на изложености во ЕСБ, како и за одобрување на кредитен лимит со секој одобрен кредит, којшто ќе се користи преку кредитни картички или во форма на дозволено пречекорување на трансакциска сметка.


 Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ