Кредит +

Кредит +

ХЕРОИТЕ НОСАТ БЕЛИ МАНТИЛИ

Потрошувачки кредит за сите здравствени работници

 

  • 0% камата за првите 3 месеци
  • 0% провизија за обработка
  • 0% административни трошоци
  • 4.9% каматна стапка промелива по истек на промотивниот период
  • До 300,000 денари без жиранти
  • Рефинансирање на кредити и картички без надоместок

Mastercard® PrePaid

Mastercard® PrePaid

подарок-картичка

Припејд Mastercard „гифт” картичка, повеќе од подарок!

Еуростандард Банка АД Скопје воведува нова Mastercard PrePaid подарок-картичка уникатна и единствена картичка од ваков тип на нашиот пазар.

Може да се користи за плаќање стоки и услуги на сите продажни места во земјата и во странство, како и за купувања на интернет.

Истата може да се купи и надополни во сите  експозитурите и на шалтерите на Банката преку електронско и мобилно банкарство, но и од други Банки во земјата.

Mastercard

Mastercard

Брзо. Сигурно. Непроценливо.

Да поминеш незаборавни моменти во друштво со најмилите.

Секоја втора среда купете билет со Вашата бесконтактна MastercardTM картичка на Еуростандард банка и ќе добиете уште еден билет подарок.

Брзо. Сигурно. Непроценливо.TM

Нова картичка

Нова картичка

со миририс на малина

Првата миризлива Mastercard® дебит бесконтактна картичка на Еуростандард Банка
Новата миризлива картичка е првата Mastercard дебитна картичка, а воедно и прва бесконтактна картичка во портфолиото на Еуростандард Банка, која доаѓа со бројни придобивки за клиентите. Картичката овозможува и подигнување на готовина на банкомати на сите банки во земјата без надомест, без дополнителни трошоци за годишна членарина, бесплатна промена на ПИН бројот и бесплатно користење на м-банкарство и СМС банкарство од Еуростандард Банка.

М-Банкарство

М-Банкарство

СО САМО ЕДЕН ДОПИР

Со само еден допир, каде и да сте и во секое време, со бесплатната апликација за мобилно банкарство, Еуростандард банка Ви е секогаш на дланка .

БРЗО, ЛЕСНО И СИГУРНО!

Продажба на имот

Објектот се наоѓа на улица Ганџо Хаџи Панзов бр.36, населба Водно-резиденцијален дел, Скопје, Р Македонија.

 

Недвижноста е во сопственост на Еуростандард Банка АД Скопје и е со следните катастарски индикации:
- Имотен лист 1373 и 55856 за КО Центар 2 со дворно место 1357м2 од кои 353м2 земјиште под објект
- Вкупна внатрешна површина од 700 м2 и 130м2 помошни објекти

 

За дополнителни информации кликнете тука

MasterCard® Standard

MasterCard® Standard

и бесплатно SMS банкарство!

Се прашувате каде на одмор? Колку ќе ве чини? Дали можете да си дозволите?

Не грижете се! Со новата летна понуда на Еуростандард банка добивате Мастер кард платежна картичка и бесплатно СМС банкарство за да бидете информирани за состојбата на својата сметка каде и да сте.

Не двоумете се, со оваа понуда ваше е само да одберете омилена дестинација и да уживајте во летото!

БЕСПЛАТНО СМС БАНКАРСТВО

БЕСПЛАТНО СМС БАНКАРСТВО

 

За сите свои клиенти Еуростандард банка промотивно овозможува бесплатно користење на услугата СМС банкарство.

Корисниците на оваа услуга имаат можност да добиваат СМС информации за промената на состојбата на трансакциските сметки на нивните мобилни телефони и навремено да се информираат за секоја извршена трансакција во земјата или во странство.

Станбен

Станбен

КРЕДИТ ДО 150.000€

Домот е најважниот имот на едно семејство.

Но купувањето на сопствен стан или куќа не е лесно.

Затоа станбениот кредит на Еуростандард банка со каматна стапка од 5% годишно, фиксна за првите 5 години и износ до 150.000 евра ви ја нуди потребната поддршка за остварување на вашиот сон.

Хипотекарен

Хипотекарен

ДО 120.000€

Вашиот имот е вашиот капитал. Искористете го за остварување на сите Ваши планови.

Со потрошувачкиот кредит со залог на хипотека од Еуростандард банка, може да добиете до 120.000 евра со годишна каматна стапка од 6.4%.

Со рок на отплата до 20 години, ова е можност да ги обезбедите средствата кои Ви се неопходни.

Поволност за пензионерите

Поволност за пензионерите

Пензијата на првиот работен на ден во месецот

Еуростандард Банка започна да врши исплата на пензиите првиот работен ден во месецот

 

Со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, Еуростандард банка започна исплатата на пензиите да ја врши во првиот работен ден во месецот без оглед дали истите се префрлени од страна на пензискиот фонд или не. На овој начин им се овозможува на пензионерите клиенти на Банката да располагаат со средствата од својата пензија уште во првиот работен ден во месецот.