Diners® Club кредитна картичка

СО DINERS CLUB КОБРЕНДИНГ КРЕДИТНАТА КАРТИЧКА, СТАНЕТЕ И ВИЕ ЧЛЕН ВО ЕКСЛУЗИВНОТО ДРУШТВО НА ДАЈНЕРС КЛУБ ПРИЈАТЕЛИТЕ

  • Рати без каматаМожност до 12 рати без камата за трансакции на продажни места
  • ЛимитОдобрен кредитен лимит согласно кредитна способност на барателот
  • МожностЗа издавање на две дополнителни картички
  • Траен налогМожност за користење траен налог
  • Грејс периодБезкаматен грејс период за трансакции извршени на продажни места