Картички за правни лица

Средствата на дланка
Имајте контрола над вашите финансии во секое време

 • MasterCard® Business
  MasterCard® Business кредитна картичка • До 600,000 денари
  Можност за кредит лимит до 600,000 денари • Без надоместок на ПОС
  Без надоместок за извршени трансакции на продажни места • Меѓународна важност
  Можност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство • Проверете ги останатите детали
 
 • MasterCard® Business дебитна
  MasterCard® Business дебитна картичка • Без надоместок
  За издавање и користење нa кaртичката • Интернет плаќање
  Со MasterCard Bussines дебитната картичка добивате можност за сите видови интернет плаќања • Сигурност
  Картичката е со чип кој овозможува сигурност во тек на извршување на трансакците • Проверете ги останатите детали
 
 • Diners® Club
  Diners® Club кредитна картичка • Рати без камата
  Можност до 12 рати без камата за трансакции на продажни места • Лимит
  Одобрен кредитен лимит согласно кредитна способност на барателот • Траен налог
  Можност за користење траен налог • Проверете ги останатите детали