MasterCard® Business картичка

ИМАЈТЕ КОНТРОЛА НАД ВАШИТЕ ФИНАНСИИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

  • До 600,000 денариМожност за кредит лимит до 600,000 денари
  • Без надоместокЗа издавање и користење нa дополнителни картички
  • Без надоместок на ПОСБез надоместок за извршени трансакции на продажни места
  • Без надоместокЗа издавање и користење нa кaртичката
  • СигурностКартичката е со чип кој овозможува сигурност во тек на извршување на трансакците
  • Меѓународна важностМожност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство
  • Интернет плаќањеСо MasterCard Bussines кредитната картичка добивате можност за сите видови интернет плаќања
  • Бесплатна картичкаМожност за бесплатна MasterCard Bussines дебитна картичка