MasterCard® Business дебитна картичка

ИМАЈТЕ КОНТРОЛА НАД ВАШИТЕ ФИНАНСИИ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

  • Без надоместокЗа издавање и користење нa кaртичката
  • Без надоместокЗа издавање и користење нa дополнителни картички
  • Без надоместок на ПОСБез надоместок за извршени трансакции на продажни места
  • Интернет плаќањеСо MasterCard Bussines дебитната картичка добивате можност за сите видови интернет плаќања
  • СигурностКартичката е со чип кој овозможува сигурност во тек на извршување на трансакците
  • Меѓународна важностМожност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство