Mastercard® дебит дебитна картичка

Првата миризлива Mastercard® дебит бесконтактна картичка

  • БесплатноСМС Банкарство
  • Без надоместокЗа издавање и користење на основна и дополнителни картички
  • Без надоместок на АТМБез надоместок за извршени трансакции на АТМ уреди во земјава
  • Мобилно БанкарствоБесплатно М Банкарство
  • Интернет плаќањеСо Maestro дебитната картичка добивате можност за сите видови интернет плаќања
  • СигурностКартичката е со чип кој овозможува сигурност во тек на извршување на трансакците
  • Меѓународна важностМожност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство
  • Без надоместок на ПОСБез надоместок за извршени трансакции на продажни места
Casys.com.mkДежурен Центар 24 часа, 365 дена во годината
тел: + 389 2 3293-888
e-mail: help24@casys.com.mk