MasterCard® PrePaid подарок-картичка

Припејд Mastercard „гифт” картичка, повеќе од подарок!

Нова Mastercard PrePaid подарок-картичка уникатна и единствена картичка од ваков тип на нашиот пазар.

  • ПодарокУникатен и модерен подарок наменет за сите возрасти и сите пригоди
  • PrePaidМожност за надополнување
  • Меѓународна важностМожност за плаќање на стоки и услуги во земјата и странство
  • Мобилно БанкарствоБесплатно М Банкарство за корисниците на картичката
  • Без надоместок на АТМБез надоместок за извршени трансакции на АТМ уреди на Еуростандард банка
  • 3D SecureБесплатно користење на услугата 3D Secure за трансакции на интернет
Casys.com.mkДежурен Центар 24 часа, 365 дена во годината
тел: + 389 2 3293-888
e-mail: help24@casys.com.mk