Diners® Club кредитна картичка

Со Diners Club кобрендинг кредитната картичка, станете и Вие член во екслузивното друштво на Дајнерс Клуб пријателите

  • Рати без каматаМожност до 12 рати без камата за трансакции на продажни места
  • ЛимитОдобрен кредитен лимит согласно кредитна способност на барателот
  • МожностЗа издавање на две дополнителни картички
  • Траен налогМожност за користење траен налог
  • Грејс периодБезкаматен грејс период за трансакции на продажни места
Casys.com.mkДежурен Центар 24 часа, 365 дена во годината
тел: + 389 2 3293-888
e-mail: help24@casys.com.mk