Кредитни картички за физички лица

Средствата на дланка
Пристапот до сопствените средства е клучен дел од денешниот начин на живеење. тој мора да биде брз, лесен и ефикасен. картичките на еуростандард банка ви овозможуваат едноставен и лесен пристап до вашите средства 24 часа на ден, 365 дена во годината, преку мрежа на банкомати во земјата и низ целиот свет

 • MasterCard® Standard
  MasterCard® Standard кредитна картичка • 3%
  Минимален месечен износ за отплата од 3,0% од вкупниот долг • Кредит лимит
  Можност за кредитен лимит до 3 плати или 300 000 денари • Грејс период
  Безкаматен грејс период до 45 дена за трансакции на продажни места • Проверете ги останатите детали
 
 • MasterCard® GOLD
  MasterCard® GOLD кредитна картичка • 3%
  Минимален месечен износ за отплата од 3,0% од вкупниот долг • Кредитен лимит
  Можност за неограничен кредит лимит согласно кредитна способност • Грејс период
  Безкаматен грејс период до 45 дена за трансакции на продажни места • Проверете ги останатите детали
 
 • Diners® Club
  Diners® Club кредитна картичка • Рати без камата
  Можност до 12 рати без камата за трансакции на продажни места • Лимит
  Одобрен кредитен лимит согласно кредитна способност на барателот • Траен налог
  Можност за користење траен налог • Проверете ги останатите детали