Контакт за Правни лица

Контакт за __Правни лица__
 • Потребни документи
  За сите подетални информации, работно време на експозитури и шалтери, локација и град, посетете ја мрежата на експозитури и ATM локации

  ATM локатор и мапа


Централа на Еуростандард Банка АД
ул. Никола Кљусев 2
Скопје, Р. Македонија

 

+389 2 3249 428

+389 2 3249 477

+389 2 3249 419

 

Секој работен ден од 08:00 до 19:00 часот
Сабота од 09:00 до 14:00 часот

Ви треба одреден сектор?

 • Сметки02/3249 – 428
  02/3249 – 477
 • Платен промет02/3249 – 428
  02/3249 - 477
  02/3249 – 415
 • Кредити02/3249 – 419
  02/3249 – 476
 • Депозити02/3249 – 422
  02/3249 – 410
  02/3249 – 419
 • Картички02/3249 – 499
  02/3249 – 476
 • Сефови02/3249 – 433
  02/3249 – 440
 • Е – Банкинг02/3249 – 416
  02/3249 - 441
  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Хартии од вредност02/3140 - 210
  02/3140 - 211
  02/3140 - 219
  02/3224 - 300

Ви треба информација за одредена експозитура?

 • Експозитура Централа+389 2 3249 440
  +389 2 3249 437
  Ул. Никола Кљусев бр. 2, Скопје
 • Експозитура Култура+3892 2 3217 224
  Ул. Даме Груев бр. 3, Скопје
 • Експозитура Аеродром+389 2 2401 225
  Бул. К.Ј. Питу бр. 28-2 Локал 6 и 7, Скопје
 • Експозитура Битола „зграда Грозд“+389 47 232 434
  +389 47 232 435
  Ул. Борис Кидрич бб, 7000 Битола
 • Експозитура Прилеп+389 48 400 210
  +389 48 400 211
  Ул. Маршал Тито бб, 7500 Прилеп
 • Експозитура Кавадарци+389 43 414 726
  +389 43 414 701
  ул. Илинденска бб, 1430 Кавадарци
 • Експозитура Универзална Сала+389 2 3221 003
  Бул. Партизански Одреди бр 1, Скопје
 • Шалтер Супер Ауто Контрол Шутка+389 2 2581 175
  Ул. Македонско Косовска Бригада, бр. 1, Скопје
 • Шалтер Бутел+389 2 2600 055
  Супер Ауто Контрол, Станица За Тех.Преглед
 • Експозитура „Струмица“+389 34 343 881
  +389 34 343 882
  Ул. Гоце Делчев бр.22, 2400 Струмица
 • Експозитура Гостивар+389 42 211 221
  Ул. Борче Јовановски бб, 1230 Гостивар