Наменски кредити за физички лица

Секогаш тука да Ви подадеме рака
Што и да имате на ум, нашите кредити ќе ви помогнат тоа да стане реалност. Мислењето на нашите клиенти секогаш било и ќе остане приоритет на Еуростандард банка.

 • Автомобилски кредит
 • Минимално учество Кредит кој Ви овозможува со минимално учество до 20% да го добиете својот автомобил
 • До 72 месециМожност за отплата до 72 месеци согласно Вашите желби и можности
 • Без жирантиБез жиранти и дополнително обезбедување при аплицирање за кредит
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Станбен кредит
 • До 150,000 евраИзнос до 150,000 евра во денарски противвредност
 • Од 5,0% годишно Единствена каматна стапка од 5,0% на годишно ниво
 • До 25 годиниМожност за отплата до 25 години согласно Вашите желби и можности
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Промотивен станбен кредит
 • До 150,000 евраИзнос до 150,000 евра во денарски противвредност
 • Од 2,9% годишно Фиксна каматна стапка за првите 3 години од само 2,9% годишно
 • До 30 годиниМожност за отплата до 30 години, согласно Вашите желби и потреби
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Шопинг кредит
 • До 90,000 денариМожност да добиете кредит до 90,000 денари без жиранти
 • Флексибилна отплатаМожност за отплата на 12, 24 или 36 месеци согласно Вашите желби и можности
 • Мaestrо® картичкаПри аплицирање за Шопинг кредит добивате бесплатна Маестро дебитна картичка
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Туристички кредит
 • До 150,000 денариМожност да добиете кредит до 150,000 денари со 1 жирант
 • Флексибилна отплатаМожност за отплата на 12, 24 или 36 месеци согласно Вашите желби и можности
 • Сите агенцииНаменет за сите видови патувања без разлика од која туристичка агенција
 • Проверете ги останатите детали