Ненаменски кредити за физички лица

Секогаш тука да Ви подадеме рака
Што и да имате на ум, нашите кредити ќе ви помогнат тоа да стане реалност. потребата на нашите клиенти секогаш било и ќе остане приоритет на еуростандард банка

 • Инстант кредит
 • Лесно аплицирањеМожност за аплицирање во сите експозитури на Еуростандард Банка.
 • 12 и 24 месециMожност за отплата на 12 и 24 месеци согласно Вашите желби и можности
 • До 60,000 денариMожност да добиете кредит до 60,000 денари без жиранти
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Експрес кредит
 • До 180,000 денариMожност да добиете ненаменски кредит до 180,000 денари со еден жирант
 • Флексибилна отплатаМожност за отплата на 24, 36 или 48 месеци согласно Вашите желби и можности
 • Маестро дебитна картичкаДобивате бесплатна Маестро дебитна картичка
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Стандард кредит
 • Отплата до 7 годиниМожност за отплата на 48, 60 или 84 месеци согласно Вашите желби и можности
 • До 800,000 денари Можност да добиете ненаменски кредит до 800,000 денари со 2 жиранти
 • РефинансирањеМожност за рефинансирање на кредити и картички без надоместок
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Релакс кредит
 • Грејс периодСо Релакс кредитот добивате можност за грејс период од 6 месеци
 • Без жирантиМожност за кредит до 300,000 денари без жиранти, а до 800,000 со 1 жирант
 • Маестро дебитна картичкаДобивате можност за бесплатна Маестро дебитна картичка
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Со залог на депозит
 • 3,0% годишноНајниска каматна стапка од само 3,0% на годишно ниво
 • Без ограничувањаСо залог на депозит можете да добиете износ на кредит без ограничување
 • Најповолни условиСо залог добивате најповолни услови за одобрување
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Хипотекарен кредит
 • До 120,000 евраХипотекарниот кредит Ви овозможува износ до 120,000 евра во денарски противвредност
 • До 20 годиниМожност за отплата до 20 години согласно Вашите желби и можности
 • Од 6,4% годишно Единствена каматна стапка од 6,4% на годишно ниво
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Пензионерски кредит
 • До 500,000 денариМожност да добиете потрошувачки ненаменски кредит до 500,000 денари
 • Отплата до 73 годиниМожност за отплата на кредит до 73 години
 • Без жирантиМожност за кредит без жиранти и дополнително обезбедување
 • Проверете ги останатите детали