Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Еуростандард Банка А.Д. - Скопје - Нова поволност за пензионерите

Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292

Нова поволност за пензионерите

Еуростандард Банка започна да врши исплата на пензиите првиот работен ден во месецот

Со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, Еуростандард банка започна исплатата на пензиите да ја врши во првиот работен ден во месецот без оглед дали истите се префрлени од страна на пензискиот фонд или не. На овој начин им се овозможува на пензионерите клиенти на Банката да располагаат со средствата од својата пензија уште во првиот работен ден во месецот.

Оваа погодност ќе се однесува на сите пензионери без оглед дали избрале пензијата да ја добиваат со достава во својот дом или на трансакциска сметка.

Сите пензионери кои својата пензија ја добиваат на трансакциска сметка во Еуростандард банка, можат истата да ја подигнат и на шалтерите во секоја Пошта во Р.Македонија.


Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ