Картичка и бесплатно СМС банкарство!

Се прашувате каде на одмор? Колку ќе ве чини? Дали можете да си дозволите?

Не грижете се! Со новата летна понуда на Еуростандард банка добивате Мастер кард платежна картичка и бесплатно СМС банкарство за да бидете информирани за состојбата на својата сметка каде и да сте.

Не двоумете се, со оваа понуда ваше е само да одберете омилена дестинација и да уживајте во летото!

Letna ponuda