Најдобри шалтерски работници за 2019 година

Дијана Митревска и Емилија Добрушевска прогласени за најдобри службеници во 2019 година.

Честитки колешки!

shalterski rabotnici 2019 web

 

Со почит,

ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ