Информации во врска со експозитурата во Гостивар

 

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Република Северна Македонија, 22.11 (петок), 2019 година експозитурата на Еуростандард банка во Гостивар нема да работи со клиенти.
Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати на Банката.

 

Со почит,

ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ