Работно време на Експозитура Прилеп

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата во Прилеп на Еуростандард банка во следните денови: 14.03.2020 (сабота), 21.03.2020 (сабота) и 28.03.2020 (сабота), нема да работи со клиенти.
Експозитурата продолжува со редовно работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.
Ви благодариме за разбирањето.

 

 Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ