Промена на работно време на експозитури

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека во согласност со последните воведени мерки од Владата на РСМ за спречување на ширење на Корона вирусот, како и промената на полицискиот час, Еуростандард  Банка изврши промена на работното време на своите експозитури почнувајќи од среда 08.04.2020 година.

• Сите експозитури на Еуростандард Банка од понеделник до петок ќе работат во период од 08:00 до 14:00 часот.
• Експозитурите на Банката во сабота нема да работат.

За Ваша поголема заштита, овој период ќе Ве замолиме да се насочите кон плаќања преку Вашите картички и електронско банкарство.

Ве потсетуваме дека со нашата Mastercard дебитната картичка можете да повлекувате средства и од банкомати на сите банки во земјава без надомест.


 Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ