Промена на работно време заради намалување на рестрикциите на движење

Почитувани клиенти,

Согласно донесените Одлуки од Владата, за намалување на рестрикциите на движењето, Еуростандард Банка Ве известува дека од денес 23.04.2020 година, изврши промена на работното време на своите експозитури.

• Експозитурата Централа во работните денови ќе Ви биде достапна од 08:00 до 16:00 часот и во сабота од 10:00 до 13:00 часот.
• Останатите експозитури на Еуростандард Банка од понеделник до петок ќе работат во период од 08:00 до 14:00 часот.

Доколку морате да посетите некоја од нашите експозитури, задолжително е носење на заштитна маска при влез во просторијата. Банката ќе ги почитува Одлуките на Владата и нема да дозволува влез во експозитурите на лица кои со себе нема да имаат соодветна заштита.

Ви препорачуваме да ги користите бесплатните електронски сервиси и мрежата на банкомати на Еуростандард Банка и што е можно помало движење и директен контакт во експозитурите на банката.


 Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ