Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Еуростандард Банка А.Д. - Скопје - Дополнителни поволности за корисниците на парични права од социјална заштита

Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292

Дополнителни поволности за корисниците на парични права од социјална заштита

Почитувани клиенти,

Дополнителни поволности за корисниците на парични права од социјална заштита.

Ве известуваме дека на 4-ти мај 2020 година (понеделник), Еуростандард Банка ќе започне со исплата на паричните права од социјална заштита. Банката излезе во пресрет на Вашите барања и одлучи Експозитурата Центар да ја намени исклучиво за Вас корисниците на надомест од Министерството за труд и социјална политика. Истата се наоѓа спроти "Дом на инвалиди" на ул. Даме Груев бр.3, во Скопје. Сите корисниците кои ја примаат паричната помош во Еуростандард Банка ќе добијат дополнителна можност за потрошувачки кредит како и можност за дозволено пречекорување на својата сметка. Корисниците на Mastercard дебитни картички ќе можат своите средства да ги подигнат на банкомати на Банката и на банкомати на сите други банки без провизија.

Работното време на експозитурата Центар е до 16 часот.

 Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ