Ново работно време на Централата на Еуростандард банка!

Почитувани пензионери,

Ве известуваме дека Еуростандард банка изврши промена на работното време на Централата на банката која од 13.07.2020 година ќе биде достапна за клиентите секој работен ден од 08:00 до 17:00 часот.

Во сабота Централата на банката нема да биде достапна за клиентите.

Апелираме да се придржувате на мерките за превенција, користете заштитна маска/марама и почитувајте растојание од 2 метри.

Банката продолжува со засилен режим на хигиена и одржување на просториите и банкоматите со цел поголема заштита на посетителите и вработените.

 Со почит,
ЕУРОСТАНДАРД БАНКА АД СКОПЈЕ