М-банкарство

__М__-банкарство

Со само еден допир, каде и да сте и во секое време, со бесплатната апликација за мобилно банкарство, Еуростандард банка Ви е секогаш на дланка

  • БесплатноКористење на М-Банкарство за сите физички лица
  • СигурноНајвисок степен на заштита на сите Ваши плаќања
  • Се на едно местоНајнови информации, курсни листи, промоции и локации каде и да сте и во секое време
  • КористењеМоже да се користи на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем.
  • Пониски трошоциСите Ваши плаќања со пониски трошоци
  • Најава се врши со истото корисничко име и лозинка кои се користат за најава на е-банкарство