Општи правила на користење

 

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Еуростандард Банка (во понатамошниот текст: Банката)ја почитува вашата приватност, и ја темели својата веб страна на законски норми, сопствените политики за заштита на личните податоци и технологии кои што нудат безбедно on line искуство. Оваа изјава за заштита на личните податоци се однесува на обработката и вашите лични податоци преку интернет. Со користењето на оваа веб страница, Вие сте запознаени и согласни со начинот на обработка на личните податоци.

УПОТРЕБА НА ВЕБ СТРАНАТА

Оваа веб стана е наменета за информирање на сите заинтересирани страни за Банката, производите, услугите и мрежата на банката.

Податоци кои можат да се прочитаат на страната се точни во времето на нивното објавување, но истите се од информативен карактер и не можат да се користат како доказ за пичинета евентуална штета.

Информациите, знаците, логоата, производите и сликите на оваа веб страница се сопственост на Еуростандард Бака и истите подлежат на законска заштита согласно Закон за авторско право и сродни права.

Секоја неовластена употреба, дистрибуција, репродукција на оваа веб страница и/или некои нејзини делови е забеанета.

Секој упад на веб страницата, се смета за кривично дело и повлекува кривична одговорност согласно Кривичниот законик на РМ.

Горенаведените правила се однесуваат само и исклучиво на веб страната на Еуростандард Банка, а не на другите станици ки се во туѓа сопственост и за кои се поставени контакти(линкови) на страната на Банката. Банката не презема никаква одговорност за веб простор кој што не е во нејзина сопственост.

ПОМОШ

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.