Дневно-Ноќен Трезор

Дневно-Ноќен Трезор

ПРАКТИЧНО РЕШЕНИЕ

Се прашувате што со дневниот промет по крај на работното време?

Дневно-ноќниот трезор на Еуростандард банка е сигурно и безбедно место каде можете да ја депонирате вашата готовина која ќе ви биде на располагање следниот ден на вашата сметка и тоа бесплатно и достапно 24/7.

Оваа услуга е наменета пред се за претприемачи кои не се во можност да го уплатат својот промет во текот на работното време на банката, кафулиња, барови, ресторани, обложувалници, казина...

М-Банкарство

М-Банкарство

СО САМО ЕДЕН ДОПИР

Со само еден допир, каде и да сте и во секое време, со бесплатната апликација за мобилно банкарство, Еуростандард банка Ви е секогаш на дланка .

БРЗО, ЛЕСНО И СИГУРНО!

БЕСПЛАТНО СМС БАНКАРСТВО

БЕСПЛАТНО СМС БАНКАРСТВО

 

За сите свои клиенти Еуростандард банка промотивно овозможува бесплатно користење на услугата СМС банкарство.

Корисниците на оваа услуга имаат можност да добиваат СМС информации за промената на состојбата на трансакциските сметки на нивните мобилни телефони и навремено да се информираат за секоја извршена трансакција во земјата или во странство.

Е-Банкарство

Е-Банкарство

на ЕУРОСТАНДАРД БАНКА

„Затоа што е 100 пати побрзо и едноставно“

„Затоа што верувам дека е сигурно... а и модерно е :)“

„Затоа што не чекам во редица и не губам време на шалтер“

„Затоа што нема ѕвездички * ни мали букви

„Затоа што сега можам во реално време да ја контролирам мојата сметка

Бидете спокојни

Бидете спокојни

БИДЕТЕ СПОКОЈНИ

Картичката се издава на правни лица комитенти на Еуростандард Банка, по исклучок Банката може да издава MasterCard Business и на правни лица кои не се депоненти на Еуростандард Банка.

Картичка е наменета за домашна и меѓународна употреба.

Издавањето на оваа картичка нуди можност за неограничен број на дополнителни картички.

Без членарина за првата година.

Кредитен лимит до 600,000.00

Cashback дебитна картичка

Cashback дебитна картичка

Поврат на пари

SCnet Cashback картичката издадена од Еуростандард Банка е единствена дебитна картичка со која заработувате поврат на пари купувајќи го сето она што секојдневно го купувате

Единствена дебитна картичка со која заработувате и кога купувате

Во сите компании партнери на СЦнет Македонија добивате дополнителен поврат на пари

Користејќи ја картичката заработувате од се и секаде

Хартии од вредност

Хартии од вредност

KУПУВАЊЕ И ПРОДАВАЊЕ НА ХАРТИИ

  • Зошто да инвестирате во хартии од вредност?
    Можност за заработка, можност за диверзификација на ризик од инвестирање, ниски каматни стапки на банкарски депозити

  • Како да инвестирате во хартии од вредност?
    Со еднократно склучување на Договор, веќе можете да доставувате налози за продавање и купување на хартии од вредност