Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Еуростандард Банка А.Д. - Скопје - Бидете спокојни

Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292

Бидете спокојни

Можност за кредит лимит до 600,000 денари, без надоместок за извршени трансакции на продажни места, без надоместок за издавање и користење нa кaртичката, картичката е со чип кој овозможува сигурност во тек на извршување на трансакците, можност за плаќање на стоки и услуги на продажни места во земјата и странство а воедно со MasterCard Bussines кредитната картичка добивате можност и за сите видови интернет плаќања

Имајте контрола над вашите финансии во секое време


Mastercard Business Debitcard