Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Еуростандард Банка А.Д. - Скопје - Продажба на имот од банката __Индивидуален објект - куќа, нас. Црниче__

Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/eurostan/public_html/components/com_k2/router.php on line 292

Продажба на имот од банката Индивидуален објект - куќа, нас. Црниче

Населба Црниче, улица „Рилски Конгрес„ бр.39 Скопје, Р. Македонија. Површина на куќа 241 м², дворно место 97.47 м² и земјиште под зграда 91.84 м².

 

За повеќе информации обратете се на следните телефонски броеви:
+389.2.3249.443
+389.2.3249.403
Лице за контакт Драган Блажевски