Денарски депозити за правни лица

Помош кога најмногу Ви треба
Штедењето во денари во eуростандард банка е одличен начин за заштеда на вашите пари. со исклучително поволните каматни стапки, начинот на штедење и целосната сигурност, денарските штедни производи се најдобриот избор за вложување на слободните средства

 • Традиционален
 • Најповолни каматни стапкиKласичен начин на орочено штедење со поволни каматни стапки.
 • Скалеста каматна стапкаКолку е влогот поголем, толку е каматната стапка е повисока
 • Камата до 2%Орочете ги своите средства на период од 24 месеци и ќе добиете камата до 2%
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Денар плус
 • СлободаШтеден влог за правни лица кој Ви овозможува слобода во управувањето на Вашите средства
 • Месечна исплата на каматаКаматата може да се подигне по истекот на периодот на орочување или месечно.
 • РокДенар Плус - отворениот штеден влог За правни лица може да се орочи на период до 24 месеци
 • Проверете ги останатите детали
 
 • Со девизна клаузула
 • Скалеста каматна стапкаКолку е влогот поголем, толку е каматната стапка е повисока
 • Месечна исплата на каматаКаматата може да се подигне по истекот на периодот на орочување или месечно.
 • РокСемејниот депозит може да се орочи на период до 1 година
 • Проверете ги останатите детали