Денар плус депозит

__Денар плус__ депозит
 • Депозитен калкулатор

  Колку средства планирате да штедите?
  100.000 ден.


  На колку месеци ќе ги орочите?
  1 месец.

  Каматна стапка

  7.26 %

  Камата за 12 месеци

  6.342

  Вкупно добивате

  107.822

 • Линкови десно

  Каматни стапки

Отворен денарски штеден влог за правни лица

Со отворениот штеден влог ДЕНАР ПЛУС наменет за Правни лица, добивате единствена можност за вложување, дополнување и повлекување на своите орочени средства, колку ќе посакате и кога ќе посакате, а при тоа имате постојан пристап до истите

 • СлободаОтворениот денарски штеден влог за правни лица Ви овозможува слобода во управувањето на Вашите средства
 • Скалеста каматна стапкаВисината на каматната стапка зависи од износот на орочениот штеден влог, колку е влогот поголем, толку е каматната стапка повисока
 • Месечна исплата на каматаПо желба на клиентот каматата може да се подигне по истекот на периодот на орочување или месечно, по истекот на тековниот месец
 • РокДенар Плус - отворениот штеден влог За правни лица може да се орочи на период до 24 месеци
 • СигурностДепозитите се осигурени во Фондот за осигурување на депозити каде Еуростандард банка е членка