Денарски депозит со девизна клаузула

Денарски депозит __со девизна__ клаузула
 • Депозитен калкулатор

  Колку средства планирате да штедите?
  100.000 ден.


  На колку месеци ќе ги орочите?
  1 месец.

  Каматна стапка

  7.26 %

  Камата за 12 месеци

  6.342

  Вкупно добивате

  107.822

 • Линкови десно

  Каматни стапки

Штедењето во денари во Eуростандард банка е одличен начин за заштеда на Вашите пари. Со поволните каматни стапки и девизната клаузула, добивате целосната сигурност на Вашите средства

Денарскиот депозит со девизна клаузула е одличен избор за вложување на слободните средства.

 • Скалеста каматна стапкаВисината на каматната стапка зависи од износот на орочениот штеден влог, колку е влогот поголем, толку е каматната стапка повисока
 • Месечна исплата на каматаПо желба на клиентот каматата може да се подигне по истекот на периодот на орочување или месечно, по истекот на тековниот месец
 • РокСемејниот депозит може да се орочи на период до 1 година
 • СигурностДепозитите се осигурени во Фондот за осигурување на депозити каде Еуростандард банка е членка