Денарски депозити за физички лица

Искористете ги максимално вашите средства
Штедењето во денари во Eуростандард банка е одличен начин за заштеда на Вашите пари. Со исклучително поволните каматни стапки, начинот на штедење и целосната сигурност, денарските штедни производи се најдобриот избор за вложување на слободните средства

 • Традиционален
 • Камата до 2.3%Орочете ги своите средства на период од 36 месеци и ќе добиете камата до 2.3%
 • Месечна исплатаKаматата може да се подигне по истекот на периодот на орочување или месечно
 • РокРазлични рокови на орочување според желбите и потребите на клиентите

 • Проверете ги останатите детали
 
 • Денар плус
 • СлободаОтворениот денарски штеден влог Ви овозможува слобода во управувањето на Вашите средства
 • СигурностДепозитите се осигурени во Фондот за осигурување на депозити каде Еуростандард банка е членка
 • Бесплатна картичка Со секој орочен депозит имате можност за бесплатна Маестро дебитна картичка

 • Проверете ги останатите детали
 
 • Семеен
 • Камата однапредСредствата ги орочувате на рок и каматна стапка кој Вам ви одговара а каматата ја добивате однапред
 • РокДепозит со антиципативна пресметка на камата може да се орочи на период од 3, 6 и 12 месеци
 • МожностШтедењето со исплата на камата однапред претставува можност да се заработат дополнителни средства

 • Проверете ги останатите детали
 
 • Камата однапредДепозит со антиципативна пресметка на камата

 • 3 месеци
  0,10%

 • 6 месеци
  0.40%

 • 12 месеци
  1.20%
 • Проверете ги останатите детали